KUMINA FALAFEL
Aikaisemmin en osannut tehdä falafelja lainkaan, ne hajosivat
aina paistettaessa, nyt taisin löytää sen oikean aineosan, että pallot
pysyvät kasassa.
250 g säilöttyjä kikherneitä
100 g kikherne jauhoja
1 sipuli
2 dl maitoa
50 g korppujauhoja
1 tl oliivi öljyä
3 rkl sitruunamehua
2 rkl jauhettua kuminaa
1 tl zaatria (seesamin siemeniä, orgaano, meirami, sumac, merisuolaa, kuminaa)
Murskaa kikherneet, Kuullota sipuli, kumina ja zaatar oliiviöljyssä ja lisää se kikherne murskaan. Lämmitä maito ja vatkaa kikhernejauho siihen. Sekoita se taikinaan mukaan ja lisää sitruunamehu ja korppujauho. Anna taikinan olla noin 10-20 minuuttia.Tee taikinasta palloja ja paista ne pannulla.
Murskaa kikherneet, Kuullota sipuli, kumina ja zaatar oliiviöljyssä ja lisää se kikherne murskaan. Lämmitä maito ja vatkaa kikhernejauho siihen. Sekoita se taikinaan mukaan ja lisää sitruunamehu ja korppujauho. Anna taikinan olla noin 10-20 minuuttia.Tee taikinasta palloja ja paista ne pannulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti