sunnuntai 26. huhtikuuta 2020


VEGAANI SUSHI

Haluaisin kannustaa kaikkia korvaamaan ainakin osaa sushin aineksia vihanneksilla ja hedelmillä. Tässä itse varioitu resepti ja voi varmasti käyttää omaa mielikuvitustaan muiden aineisosien lisäämiseen. Käytin samaa marinadia myös kesäkurpitsan palasiin ja se toimi hyvin
.  

4 kaltattua tomattia
8 rkl seesamiöljyä
4 rkl soijaöljyä
4 rkl riisiviinietikkaa
4 rkl Makawa Mirin (aprikoosilikööriä)
4 kpl levän palasta

Kalttaa tomaatit, eli tee ristikkäiset viillot tomaattiin ja kasta ne kiehuvassa vedessä ja ota kuori pois. Viipaloi tomaatit neljään osaan ja poista niistä sisustat laita ne laakealle lautaiselle.

Tee marinadi ja sekoita ainekset keskenään, kaada ne tomaattien päälle ja laita päälle levän palaiset. Anna marinoitua muutamia tunteja.

Keitä riisi, käytä marinoidut tomaatit kuten tonnikalan palaiset sushin päälle.



VEGETARIAN SUSHI

I would like to encourage everyone to use vegetables and fruits instead of fish to the sushi. I made a variation of marinade that emprise the taste and makes the tomatoes to look exactly like tune fish.

4 blanched tomatoes
8 fs of sesame oil
8 fs of soya sauce
4 fs of rice wine vinegar
4 ts of Mikawa Mirin (apricots liquor)
4 pieces of seaweed

Blanche the tomatoes which means that make cross slits to the surface and dip them in boiled water. Peel of the skin and cut them in 4 pieces and only leave the top. Place them on the large plate.
Make the marinade and pour it on the top of the tomatoes and add the seaweed on top of them. Let them marinade couple of hours.

Cook the rice and use the tomato pieces like tune fish. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti