VEGAANI
SUSHI
Haluaisin kannustaa kaikkia korvaamaan ainakin osaa sushin aineksia vihanneksilla ja hedelmillä. Tässä itse varioitu resepti ja voi varmasti käyttää omaa mielikuvitustaan muiden aineisosien lisäämiseen. Käytin samaa marinadia myös kesäkurpitsan palasiin ja se toimi hyvin.
4 kaltattua
tomattia
8 rkl
seesamiöljyä
4
rkl soijaöljyä
4 rkl
riisiviinietikkaa
4
rkl Makawa Mirin (aprikoosilikööriä)
4 kpl
levän palasta
Kalttaa
tomaatit, eli tee ristikkäiset viillot tomaattiin ja kasta ne kiehuvassa vedessä
ja ota kuori pois. Viipaloi tomaatit neljään osaan ja poista niistä sisustat
laita ne laakealle lautaiselle.
Tee
marinadi ja sekoita ainekset keskenään, kaada ne tomaattien päälle ja laita
päälle levän palaiset. Anna marinoitua muutamia tunteja.
Keitä
riisi, käytä marinoidut tomaatit kuten tonnikalan palaiset sushin päälle.
VEGETARIAN
SUSHI
I
would like to encourage everyone to use vegetables and fruits instead of fish
to the sushi. I made a variation of marinade that emprise the taste and makes the
tomatoes to look exactly like tune fish.
4
blanched tomatoes
8
fs of sesame oil
8 fs of soya sauce
8 fs of soya sauce
4
fs of rice wine vinegar
4
ts of Mikawa Mirin (apricots liquor)
4
pieces of seaweed
Blanche
the tomatoes which means that make cross slits to the surface and dip them in boiled
water. Peel of the skin and cut them in 4 pieces and only leave the top. Place
them on the large plate.
Make
the marinade and pour it on the top of the tomatoes and add the seaweed on top
of them. Let them marinade couple of hours.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti